לאחר הצלחת הקורס מגולגלות שרכשו מאות לקוחות הגיע הזמן לקורס השני של אחד הקינוחים הכי מזוהים איתי – קינוחי אמסטרדם.
אהבת האפייה והעיסוק בתחום החל בגיל צעיר מאוד, הניסיון הרב שצברתי והתגובות המפרגנות מצד מהלקוחות ומקולגות כאחד, הובילו אותי באופן טבעי למסלול לימודים גבוהים בתחום הקולינריה ולפתיחת עסק מרשים ומצליח. התשוקה, ההתמדה והנחישות הולידו מוצרים חדשים שעוררו סקרנות בעולם הקונדיטוריה, דוגמא לכך היא העוגיות אמסטרדם.
לפני חמש שנים בביקור באמסטרדם טעמתי את העוגיות לראשונה וידעתי שברגע שאחזור לארץ אני לא אצא מהמטבח עד שאצליח לשחזר אותן וכך זה היה. לאחר עשרות ניסיונות, מתכונים, מצרכים וזמני אפייה שונים הגעתי לבצק המושלם.
עם הזמן הגעתי לכל הארץ עם העוגיות שלי, פיתחתי אותן לפיצת אמסטרדם, פס אמסטרדם וחיתוכיות אמסטרדם שכבשו את כולכם.
בסדנה הבאה אני מלמדת אותכם את כל השלבים שפיתחתי לאורך השנים עד שהגעתי לעוגית אמסטרדם המושלמת.
בנוסף – בסדנה תוכלו לראות את הגרסה שלי לעוגיות אמסטרדם מהטרנד קראמבל קוקיז שכובש את הרשת.
אז גם אם אין לכם ידע באפייה או בא לכם להפוך את הביצוע שלכם למקצועי הסדנה הזו בשבילכם.
כל התכנים שמורים בבלעדיות לקורל אטיאס Cakes
האתר נבנה ועוצב על ידי – DearDigital סוכנות לשיווק ופרסום דיגיטלי.