מקלות נוטלה קלילים!

מוכנים למתכון קל, טעים, מרשים והכי חשוב מהיר?
להלן מתכון למקלות נוטלה מ-3 מרכיבים ברמת קושי שכל אחד יכול להכין!
מרכיבים:
בצק עלים (שהופשר לילה לפני), נוטלה, סוכר לבן/דמררה.
אופן הכנה:
על נייר אפייה מפזרים סוכר, מניחים ריבוע בצק עלים על הסוכר שפיזרנו,
מורחים על חצי בצק (לרוחב) נוטלה, "מלבישים" את חצי הבצק הריק על הנוטלה (ניתן לראות סרטון מפורט בעמוד האינסטגרם שלי).
מפזרים מעל סוכר ומכסים עם יתרת הנייר אפייה, מרדדים עם מערוך על מנת שהסוכר יטמע בבצק.
מורידים את נייר האפיה, חותכים לרוחב רצועות לפי גודל שתרצו, לוקחים רצועת בצק ומסובבים את הקצוות כשכל קצה מסובב לצד אחד.
מניחים על מגש ברווחים ומכניסים לתנור ל180 מעלות עד שמזהיב.
* חשוב שהבצק יהיה עטוף בסוכר על מנת שהצבע והטעם של המקלות יהיה אחיד.
* ניתן לערבב סוכר לבן ודמררה ולהשתמש בשניהם.
בהצלחה ובתאבון!

שיתוף בפייסבוק
שיתוף בהודעה
שיתוף במייל